Unidá Nacionalista Asturiana (UNA) ye la espresión unitaria de la esquierda soberanista, verde y republicana dAsturies. Surde en 2007 como coalición electoral UNIDÁ y dende xunu de 2008 ye una federación de partíos y ciudadanos independientes integrada poles organizaciones Andecha Nacionaliega y Izquierda Asturiana (IAS).
Unidá Nacionalista Asturiana (UNA) ye un movimientu sociopolíticu formáu baxo la identidá común de programa y estratexa, y que tien como oxetivos centrales de la so acción política la construcción duna Asturies políticamente soberana, socialmente xusta y ecolóxicamente sustentable.
Púes visitar la nuesa web onde vas alcontrar información sobre'l nuesu proyectu políticu, la xente que lu formamos y les diferentes propuestes y actividaes de les estayes y conceyos nos que s'estructura la organización. UNIDÁ.AS

domingo, 01 de febrero de 2009 a las 23:04

Viento

El temporal de viento y lluvia que azotó la zona de Navia dió lugar a un gran susto. Un árbol centenario cae sobre un quiosco y una casa en Navia. El aparatoso incidente en el parque se saldó sin daños personales.

sábado, 23 de octubre de 2004 a las 0:00

Navia F.C. 2ª Jornada

Empate (0-0), del Navia ante el Villaverde. Una primera parte desastrosa para en el segundo tiempo mejorar algo. Destacar el disparo de Dueñas al poste y el arbitro anuló un gol a César en el minuto 90.
Navia: Jhony, Orlando, Carlos, Piero, César, Jairo, Marcos, Edu Fdez (Morán), Riestra, Dueñas (Adriel) y Edu Martínez (Justo).

lunes, 06 de septiembre de 2004 a las 0:00

Navia C.F.

Navia C.F.

El Navia, Regional Preferente, consiguió en la primera jornada de la Liga, un meritorio empate (1-1) en Turón. El Turón falló un penalty, no así el Navia que consiguió su gol, de penalty, en el minuto 91.
Navia: Yni, Lucas (Orlando), Carlos, Piero, César, Jairo, Marcos, Javi Peón (Justo), Riestra, Dueñas y Edu (Edu Fdez). El gol de penalty lo marco Riestra.

jueves, 02 de septiembre de 2004 a las 0:00

VII Campeonato de España de Natación de Larga Distancia

Hervás y Carbonell, del Hospitalet, ganan en Navia. El nadador catalán y su compañera se proclamaron campeones de España de larga distancia en 15.000 metros, en un prueba que registró hasta cinco abandonos por la excesiva frialdad del agua.

viernes, 06 de agosto de 2004 a las 0:00