Estamos renovando MisPueblos.es
En las próximas semanas tendremos una versión completamente renovada,
mientras tanto no publicaremos actualizaciones.
Disculpen las molestias.

Malgrat de Mar

Barcelona - Cataluña

SITIOS DE INTERES

Aquí te mostramos sitios que tienen interés para visitar o conocer en Malgrat de Mar y, para ampliar horizontes, también en las localidades mas cercanas.

Si conoces alguno, puedes enviarnos lugares que merezca la pena visitar en Malgrat de Mar, no lo dudes. Puedes complementar la información con una fotografía y con un enlace a alguna página Web que trate sobre dicho lugar.

 

Restaurantes en Malgrat de Mar

Malgrat de Mar > Sitios de Interés

Espais Verds i Parcs.

Espais Verds i Parcs.

ESPAIS VERDS
Malgrat de Mar, caracteritzada per la seva tranquil·litat i la seva extensa platja, disposa duns espais naturals duna vàlua ambiental considerable que permeten passejar, gaudint dun paisatge únic i immillorable.
El Delta del Riu Tordera. A lestiu el Tordera baixa relativament sec. Però si tenim loportunitat de veurel baixar amb un mínim daigua, assistirem a lautèntic espectacle de la desembocadura. Espai poc conegut que mereix una visita indiscutible.
El Pla de Grau. És un gran espai agrícola protegit on es conreen sobretot productes dhorta (enciam, tomàquets, patates ...) És un autèntic delta que lesforç humà ha anat adaptant per al conreu agrícola. Uns dels productes conreats més valorats són lescarola i el fesol del ganxet, llegum que compta ja amb el segell de Denominació dOrigen Protegida.
La zona de dunes de la Platja de la Conca. Lajuntament de Malgrat de Mar ha signat un conveni amb la Fundació Territori i paisatge Caixa Catalunya per a conservar la vegetació de dunes a les platges entre el poble i la Tordera. Sestan preservant certs sectors com els daquesta platja perquè no siguin trepitjats i perquè es refaci la morfologia i la vegetació que hi serien propis.

PARCS
La mà de lhome ha propiciat la creació de dos dels entorns més envejables de les poblacions de la rodalia, com són els parcs del Castell i el de Francesc Macià.
El Parc del Castell està situat en un turó, des del que sobserva una meravellosa panoràmica de tot el municipi. El Parc ha possibilitat des de la seva creació, una zona desbarjo i lleure comuna a diferents sectors de la població, daccés lliure i marc de múltiples activitats culturals. Shi ha instal·lat àrees de joc per a nens, itineraris de passeig amb contingut botànic (Cadascuna de les 127 espècies implantades al Parc ha estat retolada amb el seu nom). El Parc del Castell ha allotjat en diverses ocasions aplecs de sardanes, les festes del barri de la Verneda, concerts i revetlles populars, entre els actes més destacats.
Els recorreguts existents al Parc permeten un apropament a diferents hàbitats i espècies mediterrànies, alhora que per a la seva ubicació redueixen costos de manteniment i de consums energètics i de recursos.
El Parc Francesc Macià és un dels parcs més grans de la zona amb una extensió de més de 40.000 m2 i ofereix una gran varietat de possibilitats doci per passar un dia inoblidable amb la família.
En aquest espai hi trobem elements escultòrics, didàctics, botànics i paisatgístics i àrees dedicades a contes infantils, zones de joc per a nens de 3 a 14 anys, zones de passeig, zones esportives, zones de pícnic i descans amb subzones de jocs infantils pels més petits (menys de 3 anys), zona damfiteatre per espectacles culturals, zona dskating, zona de jocs especialment auditius per a totes les edats... El terreny ofereix montículs dispersats amb vegetació que formen zones i camins duna manera suau i natural sense crear barreres de cap mena

viernes, 26 de octubre de 2012 a las 10:10
Enviado por xxxii1

 

POLIDEPORTIVO

POLIDEPORTIVO

viernes, 11 de noviembre de 2005 a las 0:00
Enviado por anónimo

1
Tienes mas sitios cerca de aquí, en San Pol de Mar, Caldas de Malavella y Santa Coloma de Farnes.

Página generada el martes, 01 de diciembre de 2020 a las 6:43:33
© Mis Pueblos, S.R.L. 2006. Todos los derechos reservados. info@mispueblos.es - AVISO LEGAL - QUIÉNES SOMOS - ANÚNCIATE