Estamos renovando MisPueblos.es
En las próximas semanas tendremos una versión completamente renovada,
mientras tanto no publicaremos actualizaciones.
Disculpen las molestias.

Malgrat de Mar

Barcelona - Cataluña

NOTICIAS

Si quieres mantenerte informado de lo que ocurre en MALGRAT DE MAR, esta es tu página, puedes añadirla a tu sección de "Favoritos". No sólo encontrarás noticias de Malgrat de Mar, también te informamos de las localidades mas cercanas donde se vayan generando datos de interés.

Si quieres enviar NOTICIAS relacionadas con Malgrat de Mar puedes hacerlo. Recuerda que puedes complementar la información con una fotografía.

 

Restaurantes en Malgrat de Mar

Malgrat de Mar > Noticias

Estrena del videoclip "In these delightful pleasant groves"

Estrena del videoclip

Aquest dissabte 27 d'octubre, no us perdeu l'estrena del videoclip "In these delightful pleasant groves", amb música de Henry Purcell, protagonitzat pel Cor Jove Contrapunt i produït per RadioCactus TV.
L'acte anirà seguit d'un petit concert...on el Cor Jove oferirà cançons del seu CD, però també del nou repertori.
Dissabte 27 d'octubre, a les 21h al Centre Cultural - Malgrat de Mar i l'Entrada és lliure.

http://www.youtube.com/watch?v=SOEPyresZeo&feature=player_embeddedMostra'n més...

viernes, 26 de octubre de 2012 a las 13:19

 

Correllengua 2012 a Malgrat de Mar.

Correllengua 2012 a Malgrat de Mar.

El cap de setmana del 27 i 28 d'octubre és fer una nova edició del Correllengua a Malgrat de Mar.

- Dissabte 27 d'octubre del 2012:
11.00 h Cercavila dels Gegants de Malgrat, amb lacompanyament dels Diables Ratspenatsinfernals
Recorregut: Can Campassol, Mar, Carme i Peixateries Velles
12.00 h Creació i decoració de Rodolins, amb la col·laboració i participació de lalumnat de les escoles de Malgrat
Peixateries Velles
12.00 h Tastet de coques de les famoses Tietes de Malgrat,
Peixateries Velles
17.00 h Camins de colors, amb la col·laboració i participació de lAgrupament Escolta i Guia Sant Nicolau
Sortida Pau Casals fins a les Peixateries Velles
19.00 h Recital de textos de Pere Calders, amb la col·laboració i participació de lalumnat dels centres educatius de Malgrat.
Centre Cultural
- Diumenge 28 d'octubre del 2012:
A les 19:00h. al Casal El Rovell Mostra de lectures originals malgratenques, amb el Club de la Poesia de La Biblioteca la Cooperativa de Malgrat.

Organitza: CAL Malgrat

jueves, 25 de octubre de 2012 a las 10:21

 

13 Carrosses van desfilar el Divendres 12 de febrer a la ni a la Rua de Carnestoltes 2010 de Malgrat de Mar.

13 Carrosses van desfilar el Divendres 12 de febrer a la ni a la Rua de Carnestoltes 2010 de Malgrat de Mar.

13 Carrosses van desfilar el Divendres 12 de febrer a la ni a la Rua de Carnestoltes 2010 de Malgrat de Mar una rua que sortia a les 21:30h. des del Carrer de Joan Maragall, Carrer d'en Fonlladosa, Carrer Carme, Avinguda del Carme, Avinguda Mediterranea i Carrer Girona fins arribar al Pavelló Germans Maragall on el Rei del Carnaval va llegir el seu manifest i tot seguit desprès d'haver donat el recor de participació a cada colla la Orquestra Pensylvània va amenitzar la vetllada amb música una Rua organitzada per la Regidoria de Cultura, l'endemà Dissabte 13 de febrer de 2010 va ser el torn del Carnaval Infantil que sortia a les 17:30h. des del parc de can Campassol desprès la cercavila seguia pel carrer de Mar, carrer del Carme, avinguda. Carme, avavinguda. Mediterrània i carrer de Girona fins al Pavelló Germans Margall, al Pavelló Germans Margall es va celebrar un Festival Infanti d'Animació Organitzat per la Regidoria de Cultura amb la col·laboració de Fundació la Xarxa.

Aquí asota us deixú l'enllaç on podreu veure 5 Vídeos un és en fotos i música de la Rua de Carnestoltes 2010 de Malgrat de Mar.

http://malgratiaforestv.blogspot.com/2010/02/13-carrosses-van-desfilar-el-divendres.html

domingo, 14 de febrero de 2010 a las 19:43

 

AQUEST DIUMENGE 10 DE GENER DEL 2010 S’HA REALITZAT LA FINAL DEL CAMPIONAT DE FUTBOLÍ A LA SEU SOCIAL DE LA PENYA BARCELONOISTA L’AVI XAXU.

AQUEST DIUMENGE 10 DE GENER DEL 2010 S’HA REALITZAT LA FINAL DEL CAMPIONAT DE FUTBOLÍ A LA SEU SOCIAL DE LA PENYA BARCELONOISTA L’AVI XAXU.

AQUEST DIUMENGE 10 DE GENER DEL 2010 SHA REALITZAT LA FINAL DEL CAMPIONAT DE FUTBOLÍ A LA SEU SOCIAL DE LA PENYA BARCELONOISTA LAVI XAXU MALGRAT DE MAR, UNA FINAL LA CUAL CONSISTIA DE SEMIFINALS A TRES PARTIDES CADASCUNA I LA FINAL A 5 PARTIDES, LA FINAL A 5 PARTIDES LHAN GUANYAT EL PACO PANIAGUA I EL SERGI GARCIA EN PRIMER LLOC ELS SEGONS CLASSIFICATS HAN ESTAT CARLOS MARTIN I EN DANI CABRERA I ELS TERCERS CLASSIFICATS AN ESTAT EN DAVID SÀEZ I EN CINTO GÓMEZ. TAMBÉ ENS HAN ACOMPANYAT EL CAMARA DANI PRATS I EL XAVIER TAULER EL LOCUTOR DE BARÇA TV DEL PROGRAMA DE BARÇA TV A ELLS ELS I DONEM LES GRÀCIES IGUAL QUE A LAJUNTAMENT DE MALGRAT DE MAR I A LA SEVA REGIDORIA DESPORTS ENCAPÇALADA PEL SEU REGIDOR ENRIC VINYOLES, UN C OP HAVER FET LA FINAL DEL CAMPIONAT DE FUTBOLÍ EM FET UN DINAR MOLT BO EL CUAL EL PERSONAL DEL BAR DE LA BARRETINA VERMELLA ON HI HA LA SEU DE LA PENYA BARLECONISTA LAVI XAXU MALGRAT DE MAR ENS HAN PREPARAT I ENS HAN SERVIT MOLT BÉ A ELLS TAMBÉ ELS HI DONEM LES GRÀCIES.

jueves, 14 de enero de 2010 a las 10:51

 

Correllengua 2009 a Malgrat de Mar.

Correllengua 2009 a Malgrat de Mar.

El cap de setmana del 24 i 25 d'octubre és fer una nova edició del Correllengua a Malgrat de Mar.

El Dissabte dia 24 a les cinc de la tarda és feia una cercavila amb la Colla de Geganters i els Diables, que va anar des del Parc Can Campassol fins a les Peixateries Velles. Allà es va fer un concurs dacudits, entrega de premis i un berenar popular.

Diumenge dia 25 es va parlar de les escoles en català al Rosselló. La xerrada va anar a càrrec de Joan Pere le Bihan i Rullan, que és director general de les escoles catalanes La Bressola. I es va fer a les onze del matí, la sala de la SCR La Barretina Vermella, Joan Pere Le Bihan va explicar els greuges que pateix la llengua catalana a l'Estat francès, remuntant-se al 1700 i fins a l'actualitat també va parlar del sistema d'immersió lingüística de la Bressola, que fa possible que l'alumne, que no parla català quant entrar a l'escola, no només l'aprengui de manera natural, "en uns dos o tres mesos", sinó que passi a ser la seva llengua d'ús.
Organitzat: Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (Cal)

http://www.youtube.com/watch?v=CAVBhaVg_FE&feature=player_embedded

martes, 27 de octubre de 2009 a las 11:11

1 2 >
Tienes mas noticias cerca de aqu�, en Palafolls, Blanes y Tordera.

Página generada el miércoles, 28 de septiembre de 2022 a las 4:40:18
© Mis Pueblos, S.R.L. 2006. Todos los derechos reservados. info@mispueblos.es - AVISO LEGAL - QUIÉNES SOMOS - ANÚNCIATE