Estamos renovando MisPueblos.es
En las próximas semanas tendremos una versión completamente renovada,
mientras tanto no publicaremos actualizaciones.
Disculpen las molestias.

Palleja

Barcelona - Cataluña

NOTICIAS

Si quieres mantenerte informado de lo que ocurre en PALLEJA, esta es tu página, puedes añadirla a tu sección de "Favoritos". No sólo encontrarás noticias de Palleja, también te informamos de las localidades mas cercanas donde se vayan generando datos de interés.

Si quieres enviar NOTICIAS relacionadas con Palleja puedes hacerlo. Recuerda que puedes complementar la información con una fotografía.

 

Restaurantes en Palleja

Palleja > Noticias

VOLTA CILISTA

VOLTA CILISTA

LA VUELTA CICLISTA A ESPAÑA ENS VISITA
La novena etapa, amb final a Barcelona, travessarà el nostre municipi
aquest proper dia 26 dagost.

Pallejà tornarà a gaudir, ni que sigui de manera puntual, amb el ciclisme del màxim nivell. En concret, el recorregut de la novena etapa de la Vuelta Ciclista a España, amb inici a Andorra i final a Barcelona, travessarà el nostre municipi aquest proper 26 dagost. Es dona a més la circumstància que aquest serà el retorn de la competició a Barcelona després dels darrers tretze anys. Pel que fa al recorregut de la prova, aquest portarà els ciclistes al llarg de més de 196 quilòmetres a passar pels municipis de Súria, Manresa, Olesa de Montserrat, Pallejà, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat i Barcelona on tindrà el seu final a la muntanya de Montjuïc. Pel que fa a les metes volants aquestes es disputaran a Cardona i Martorell.

miércoles, 22 de agosto de 2012 a las 8:32

 

RESPECTAR ELS ESPAIS DE CONVIVENCIA

RESPECTAR ELS ESPAIS DE CONVIVENCIA

MAJOR IMPLICACIÓ EN LA TINENÇA RESPONSABLE DANIMALS

LAjuntament promou una campanya per tal daconseguir un major grau de compliment de lOrdenança de tinença danimals

Els propietaris danimals són responsables dacomplir amb allò que dicta lOrdenança de tinença danimals. Es tracta de qüestions fonamentals com censar lanimal, vacunar-lo o respectar els espais de convivència ciutadana. En aquest últim aspecte, i amb lobjectiu dincrementar la implicació en la retirada dels excrements de la via pública la Policia Local i la Regidoria de Medi Ambient apliquen un pla de vigilància per als propers mesos per tal de garantir el que estableix lordenança.
Daquesta manera, aquelles persones que incompleixin lordenança hauran denfrontar-se a sancions que poden arribar als 150 ¬. La voluntat última daquesta mesura és preservar els espais públics i la seva higiene.

miércoles, 18 de julio de 2012 a las 11:03

 

FESTA A FONTPINEDA

FESTA A FONTPINEDA

UN CAP DE SETMANA DE FESTA A FONTPINEDA
A partir daquest divendres i fins el diumenge el barri celebra la seva festa

11/07/12 Un cop finalitzada la Festa Major, lactivitat es perllonga a través de la festa del barri de Fontpineda que té el seu inici aquest divendres 13 de juliol. La celebració arrencarà amb un espectacle al Centre Cívic al que seguirà el brindis dinici de la festa i el cinema a la fresca amb la pel·lícula Charlie y la fàbrica de chocolate. Al llarg de dissabte, els veïns i tots aquells que sapropin podran gaudir amb les activitats infantils i juvenils programades, les 12 hores de futbol sala i amb la festa de la cervesa i el ball que posaran el punt i final a la jornada. Diumenge es clourà la celebració amb diferents propostes com una xocolatada o la festa de lescuma.
Pel que fa als tiquets per al sopar programat, aquests han dadquirir-se al Centre Cívic.

jueves, 12 de julio de 2012 a las 16:01

 

Adeu Toni

Adeu Toni

Aquest cap de setmana moria el meteoròleg de TV3 i veí de Pallejà, Toni Nadal, en un accident de muntanya als 41 anys. Davant daquesta pèrdua prematura lalcalde, Ismael Àlvarez, ha volgut manifestar el condol de tot el municipi a la seva família, amics i companys per la desaparició dun veí implicat amb la vida social de Pallejà, solidari i que en tot moment ha volgut estar al servei dels seus veïns i veïnes. I es que, a més de la recent participació de Nadal en el desenvolupament de les activitats de La Marató per la pobresa al nostre municipi, cal destacar la seva intervenció com a pregoner a la Festa Major de lany 2008.

Llicenciat en Geografia i gran aficionat al muntanyisme, Toni Nadal va començar a treballar en el Servei de Meteorologia de TV3 el 1996 provinent de Televisió Espanyola a Catalunya. Del seu treball a la televisió pública catalana cal destacar, a més de les seves previsions meteorològiques, els seus reportatges del programa "Espai Terra".

martes, 10 de julio de 2012 a las 7:40

 

Lliurament de certificats dels cursos de formació ocupacional

Lliurament de certificats dels cursos de formació ocupacional

El passat 29 de juny tenia lloc a la sala dactes del Castell lacte de desenvolupats al nostre municipi amb la presència de lalcalde Ismael Alvarez, la regidora de Promoció Econòmica Alicia Ràcano i la regidora de Cultura, Igualtat i Joventut Mireia Sala. Enguany han estat 97 les persones que han format part de les accions formatives desenvolupades des del consistori de les quals 27 una quarta part han dut a terme pràctiques a empreses relacionades amb la formació rebuda i 18 al voltant del 20% aconseguien una feina durant la formació o en finalitzar-la.
Els àmbits en els que shan impartit les formacions han estat informàtica de lusuari, atenció a persones dependents al domicili, monitors dactivitats de lleure infantil i juvenil, gestors de magatzem i anglès per a latenció al públic.

lunes, 09 de julio de 2012 a las 7:28

1 2 >
Tienes mas noticias cerca de aqu�, en Molins de Rey, Papiol y San Vicente dels Horts.

Página generada el martes, 20 de abril de 2021 a las 5:24:48
© Mis Pueblos, S.R.L. 2006. Todos los derechos reservados. info@mispueblos.es - AVISO LEGAL - QUIÉNES SOMOS - ANÚNCIATE