Estamos renovando MisPueblos.es
En las próximas semanas tendremos una versión completamente renovada,
mientras tanto no publicaremos actualizaciones.
Disculpen las molestias.

San Pedro de Ribas

Barcelona - Cataluña

RESTAURANTES

Tienes muchas alternativas para comer o cenar bien en San Pedro de Ribas o sus alrededores. Aquí te los mostramos todas. ¡Bon apetit!

ANUNCIA TU RESTAURANTE. Toda la gente que visita está página antes o después pasará por San Pedro de Ribas, en algún lugar tendrá que comer. ¿Qué hace que no te anuncias ya?

 

Restaurantes en San Pedro de Ribas

San Pedro de Ribas > Restaurantes

Restaurant 29 CARDS

Restaurant 29 CARDS

Carretera dels Carç, 29, 08810 - San Pedro de Ribas - Barcelona - Cataluña

938961427

Restaurant 29 Cards presentem una oferta gastronòmica feta amb ingredients de proximitat, amb tocs cosmopolites i singulars. Fem cuina catalana darrels mediterrànies, amb plats característics i sorprenents. Tot això en un entorn agradable, discret, tranquil i amb un tracte distès i acollidor.
També tenim un espai idoni per a fer-hi àpats més privats, celebracions familiars i actes d'empresa. És un bon espai per a menjar amb els amics, amb la família o en grup.
Per a cada estació preparem menús amb productes de temporada frescos, amb una molt bona relació qualitat-preu. Hi trobareu un menú diari, de migdia i de nit, i un menú especial per als caps de setmana.
Una decoració minimalista, un ambient acollidor i un servei atent complementen la proposta gastronòmica del Restaurant 29 Cards.
Productes per a celíacs
Al Restaurant 29 Cards elaborem una cuina mediterrània plena de sensacions, propostes gastronòmiques basades en la tradició i elaborades amb modernitat, il·lusió i propietat. Una selecció de productes específics per a celíacs complementa la nostra oferta gastronòmica.
Oberts tots els dies de l'any.
Menú diari de 12¬ (migdia i nit) a escollir entre 4 primers, 4 segons plats i 4 postres.
Menú caps de setmana de 15¬ (migdia i nit) a escollir entre 4 primers, 4 segons plats i 4 postres
Menjador per a grups:
També tenim un espai idoni per a fer-hi àpats més privats, celebracions familiars i actes d'empresa. És un bon espai per a menjar amb els amics, amb la família o en grup.

1
Tienes mas restaurantes cerca de aqu�, en Olivella, Cubellas y Ordal.

Página generada el martes, 20 de abril de 2021 a las 21:06:57
© Mis Pueblos, S.R.L. 2006. Todos los derechos reservados. info@mispueblos.es - AVISO LEGAL - QUIÉNES SOMOS - ANÚNCIATE