Estamos renovando MisPueblos.es
En las próximas semanas tendremos una versión completamente renovada,
mientras tanto no publicaremos actualizaciones.
Disculpen las molestias.

Blanes

Girona - Cataluña

NOTICIAS

Si quieres mantenerte informado de lo que ocurre en BLANES, esta es tu página, puedes añadirla a tu sección de "Favoritos". No sólo encontrarás noticias de Blanes, también te informamos de las localidades mas cercanas donde se vayan generando datos de interés.

Si quieres enviar NOTICIAS relacionadas con Blanes puedes hacerlo. Recuerda que puedes complementar la información con una fotografía.

 

Restaurantes en Blanes

Blanes > Noticias

Quin Blanes volem? Quin Blanes tenim? Podem treballar plegats per un Blanes millor?

Quin Blanes volem? Quin Blanes tenim? Podem treballar plegats per un Blanes millor?

Creiem indispensable propiciar un canvi profund del sistema democràtic on la participació ciutadana sigui la clau del canvi de model. Nosaltres, la gent, tenim dret a decidir sobre el nostre futur, en tots els àmbits, sobre el model energètic, sobre la gestió dels serveis públics, sobre leducació dels nostres fills i filles, sobre els drets dels treballadors i treballadores. Cal exercir la defensa d'allò que és comú i patrimoni de tots i totes i d'uns serveis públics de qualitat. I un dels àmbits més propers on fer-ho es en la nostra ciutat, en els nostres municipis, però per fer-ho cal parlar, cal intercanviar impressions, experiències, desitjos.

Pensem que tu ets de les persones que coincideixes amb tantes d'altres, en aquest diagnòstic, i també ens trobem, coincidim en els espais de resistència i lluita contra aquesta ofensiva, no és ara hora també de coincidir en construir alguna cosa plegades? En sumar, per guanyar, per canviar-ho tot, junts i juntes.

Ens preguntem: Si no és ara, quan?

Volem trobar-nos el dissabte 28 de juny en l'Assemblea Oberta. La gent de Blanes: Gent que milita, que és activista. Gent d'esquerres catalanista i gent ecologista. Gent que defensa la democràcia. Sobretot gent que no es resigna. Gent que coincidim amb la necessitat d'impulsar una alternativa al model polític, social i econòmic existent i una alternativa a les polítiques i als governs de la dreta.

I ho volem fer com un punt de partida, un moment de debat, d'intercanvi d'idees i experiències i també de proposta; com un espai on proposar accions polítiques, socials i institucionals per fer-les conjuntament.

Creiem que és possible fer-ho i que, a més, és necessari. Avui hi ha risc de fragmentació a l'hora de construir una alternativa, però són encara més grans les ganes de tanta gent que ho vol fer possible, que vol unitat. Creiem que la teva participació és imprescindible per fer possible un 28 de juny d'intercanvi, de proposta, però sobretot per donar un primer pas en la construcció de l'alternativa.

Esperem que ens puguis acompanyar, participant-hi activament, només des de la suma ho aconseguirem, sense sigles, sense etiquetes, com a ciutadans i ciutadanes de Blanes.

Perquè aquesta es una crida oberta no només als partits i moviments polítics, sinó també a les entitats, moviments socials, sindicats, treballadors i treballadores, veïns i veïnes a títol individual.

Tots i totes tenim lloc a ARA ÉS DEMÀ.

En voleu saber mes? Us voleu inscriure? entreu a la pàgina web:

http://araesdemablanes.blogspot.com.es/

jueves, 26 de junio de 2014 a las 13:03

1
Tienes mas noticias cerca de aqu�, en Lloret de Mar, Palafolls y Malgrat de Mar.

Página generada el viernes, 22 de noviembre de 2019 a las 3:31:30
© Mis Pueblos, S.R.L. 2006. Todos los derechos reservados. info@mispueblos.es - AVISO LEGAL - QUIÉNES SOMOS - ANÚNCIATE