Estamos renovando MisPueblos.es
En las próximas semanas tendremos una versión completamente renovada,
mientras tanto no publicaremos actualizaciones.
Disculpen las molestias.

Aramunt, Conca de Dalt

Lleida - Cataluña

NOTICIAS

Si quieres mantenerte informado de lo que ocurre en ARAMUNT, CONCA DE DALT, esta es tu página, puedes añadirla a tu sección de "Favoritos". No sólo encontrarás noticias de Aramunt, Conca de Dalt, también te informamos de las localidades mas cercanas donde se vayan generando datos de interés.

Si quieres enviar NOTICIAS relacionadas con Aramunt, Conca de Dalt puedes hacerlo. Recuerda que puedes complementar la información con una fotografía.

 

Restaurantes en Aramunt, Conca de Dalt

Aramunt, Conca de Dalt > Noticias

Conca de Dalt ( TORALLA )

Conca de Dalt ( TORALLA )

A Toralla ja tenim un bonic lloc per llançar escombraries, però com tot el bonic té els seus petits inconvenients o prioritats que els passo a comentar.
1.- Per arribar a aquest idíl"lic lloc a llançar les escombraries hem de disposar de temps per realitzar la petita escursio que es necessita per arribar a tan idíl"lic lloc, per lo lluny que està. I carregats amb les borses d'escombraries. Una altra opció és agafar el cotxe.
2.- Quan queden carrers per arreglar per falta de pressupost es dedica els diners a construir aquest bonic espai per albergar els contenidors d'escombraries.
3.- Jo els recomanaria que algun dia pugessin. a Toralla doncs ancara que al començament semble que no hi hagi carretera després de passar els sots que fan els camions, i que ningú no arranja trobarem una estreta carretera. En arribar al poble passés per una zona erosionada pels anyells però estiguin tranquils si se Enfonsa els anyells diu que tenen segur. El que no sé si això ho cobreix l'assegurança
4.- En trobar la desviació al poble des de la carretera és molt fàcil quan vegin el cartell *castell de Toralla-* després d'esquivar els clots continuï la carretera. al final està el poble, però no cerquin el castell aquesta és una altra història i pretendre arribar on en temps va estar és un impossible a part que actualment de castell no queden ni les pedres. I de camí gens ni mica. Però hauran realitzat un bonic Passeig .
5.- Llocs d'internet on poden trobar més informació.
TORALLA.NET
pueblos-espana.org/cataluna/lerida/toralla/
mispueblos.es/cataluna/lleida/pobla_de_segur/
mispueblos.es/cataluna/lleida/aramunt_conca_de_dalt/

domingo, 25 de abril de 2010 a las 19:22

 

TORALLA CONCA DE DALT

TORALLA CONCA DE DALT

Directiva 2000/60/CE del Parlament Europeu i del Consell, de 23 d' octubre de 2000
Art. 9 Recuperació de costos .
Garantir una política de preus de laigua que incentivi l'ús eficient dels recursos hídrics
Garantir la contribució adequada dels usos de laigua en la recuperació de costos dels serveis laigua.

Per tot l'exposat Prego
Es regularitzi el subministrament d´aigua al terme de Toralla, realitzan un aforament als pous o fonts que han abasteixen la població desde fa anys per tècnics de l´ACA, instal.lació de comptador al dipòsit i possada en funcionament dels comptadors instal.lats a les vivendes, per dur un control racional i equitatiu dels usuaris de aquestes fonts.
A més a més, demanem que el control d´aquests consums , així com el control de les instal.lacions destinades al subministrament, sigui realitzat per persones alinees al poble així com a l´ajuntament.
En resum, demanem una correcta gestió d´un ben comú , com és l´aigua, i que a dia d´avui no s´està realitzan, amb el vist i plau de l´ajuntament.
Confiem, que la constant tasca que realitza l´ACA en vetllar per fer complir la Directiva marc de l´aigua, tingui en compte les nostres al.legacions per un consum i aprofitament sostenible.

jueves, 09 de julio de 2009 a las 18:38

 

Cita: Baró de Verulam,

Cita: Baró de Verulam,

Qui no vol pensar és un fanàtic; qui no pot pensar és un idiota; qui no gosa pensar és un covard

domingo, 05 de julio de 2009 a las 14:38

 

Conca de Dalt. (Toralla)

Conca de Dalt. (Toralla)


Conca de Dalt
Toralla ACTUACIONS QUE AFECTEN

EL SUBMINISTRAMENT I PAGAMENT DE L'AIGUA DE TORALLA:
, Alcalde de lAjuntament de Conca de Dalt,
Crec que ja és hora que sapiguem la quantitat i qualitat del laigua que cada un consumeix, i ens deixem de problemes, i mals entèsos que només contribueixen a crear mal ambient, entre els veïns.
El normal és que cada veí pagui el que li pertany, i amb més raó, si hem de bombejar l'aigua de Rivert, amb la seva consegüent despesa .
De totes formes seria, convenient que un tècnic de l'ACA. fes una prospecio del pou.
Pel que fa als comptadors, si vostès no poden fer-los funcionar, hauré de posar en coneixement de L'Agència Catalana de l'Aigua, sens dubte, ells sabran posar-los en fucionamient, i que cada un pagui el seu consum. No com succeeix ara que es paga d'una forma aleatòria.
L'article 9 de la DMA. Estableix que els estats membres tindran en compta el principi de recuperació de els costs dels serveis relacionats amb l'aigua, inclosos els costs mediambientals i els que fan referències al recurs, sobre la base de l'anàlisi econòmica .
La pròpia directiva estableix que es ha de fer com a part del procés d'implantació d'aquesta.
En aquest sentit, doncs, sembla lògic pensar que aquests costs pertanyeran en un més gran o més petit grau, a tots els usos
de l'aigua, tant urbans com industrials, agrícoles, ramaders o ambientals, i deuran incidi sobre el consum que es realitzi de l'aigua i per tant amb els impostos que graven el seu consum.
Sobre l'aigua del pou que ara com ara és de la que el poble disposa per els seus escassos vintitre habitants, que normalment no són més de deu o màxim dotze.
Es va portar l'aigua d'un pou, que es va fer per tal de dotar d'aigua les cases, amb aquest fi es va fer les oportunes canalitzacions, i es va dotar a cada casa amb el seu comptador, suposem que per pagar el consum que es realitzés. Perquè no consumeix la mateixa quantitat d'aigua una casa que vingui de tant en tant o no vingui, que una altra on visquin tot l'any. Sense fer menció de horts o granges. Encara que paguin alguna cosa més, no guarda relació amb el consum que realitzen. (Granjas de ganado ovino con consumo superior a 3,25 litros diarios de agua por cabeza) Segons. dades del : Boletín Oficial de la Provincia de Huesca : 11/01/08 )

Van passant els anys, i els comptadors Segueixen aquí veient passar el temps, sense que compleixin la missió per la que van ser instal"lats. Vulnerant les més elementals normes de la lògica.

Segons tinc entès no s'ha realitzat cap aforament de l'aigua del pou, des que es va canalitzar, ni sé a col"locat un comptador, ni al pou, ni a la sortida del dipòsit del poble, com serie pertinent. per a saber de tota la que es disposa, o quin és el seu consum.
(El poble de Toralla disposa d'un quadre de comunicats on seria interessant que es comuniqués tant la qualitat com la quantitat de l'aigua que surt del dipòsit).

Potser si sapiguéssim l'aigua que surt del pou ens sorprenderiam, i L'Agència Catalana de l'Aigua encara més.
Però sembla que no interessa que funcionin els comptadors, així ningú no sap on va l'aigua. ¿Oh potser si que ho saben.?

Hi ha qui creu que pot tractar-se de presumptes interessos ocults, fins i tot es comenta que es pot tractar d'interessos familiars, però de moment només són comentaris.

Si una vegada transcorregut el temps que cregui pertinent, sense rebre resposta, ho posaré en coneixement de L'Agència Catalana de l'Aigua perquè vinguin a verificar- ho. Art.3. Decret 125/1999, de 4 de maig.

Els estic molt agraït per la seva atenció i els saludo cordialment.


sábado, 13 de junio de 2009 a las 18:04

 

COMPLETO LA ANTERIOR INFORMACION.

COMPLETO LA ANTERIOR INFORMACION.

Al poble de Toralla es comenta que hi ha escases d'aigua però d'aquest tema en comentarem un altre dia doncs hi ha molta tela que tallar i molts temas que comentar i els anirem dosant per poder digerir-los.
Avui comentarem sobre l'aigua del pou que ara com ara és de la que el poble disposa per els seus escassos vintitre habitants, que normalment no són més de deu o màxim dotze. i els dos mil anyells.
L'any de Senyor de 1989 (segons crec recordar ). Es va portar l'aigua d'un pou que es va fer per tal de dotar d'aigua les cases, amb aquest fi es va fer les oportunes canalitzacions i es va dotar a cada casa amb el seu comptador, suposem que per pagar el consum que es realitzés, però van passant els anys i els comptadors Segueixen aquí veient passar el temps, sense que compleixin la missió per la que van ser instal·lats.
Es comenta que mai s'ha realitzat cap aforament de l'aigua del pou ni sé a col·locat un comptador per a saber de tota la que es disposa . Potser si sapiguéssim l'aigua que surt del pou ens sorprenderia.
Però sembla que no interessa que funcionin els comptadors així ningú no sap on va l'aigua. ¿Oh potser si que ho saben.?

Hi ha qui creu que pot tractar-se d'interessos ocults, fins i tot es comenta que es pot tractar de vincles familiars. Però tant jo com els que varem comentar-ho no voldriem creure-ho. Sens dubte som gent de bona fe.

martes, 10 de marzo de 2009 a las 20:38

1 2 >
Tienes mas noticias cerca de aqu�, en Salas de Pallas, Pobla de Segur y Figuerola de Orcau.

Página generada el miércoles, 23 de enero de 2019 a las 23:59:12
© Mis Pueblos, S.R.L. 2006. Todos los derechos reservados. info@mispueblos.es - AVISO LEGAL - QUIÉNES SOMOS - ANÚNCIATE