Estamos renovando MisPueblos.es
En las próximas semanas tendremos una versión completamente renovada,
mientras tanto no publicaremos actualizaciones.
Disculpen las molestias.

Falset

Tarragona - Cataluña

BARES / COPAS

Si estás o vas a estar en Falset, te interesará saber donde puedes tomas unas tapas, un buen vino, o salir a tomar una copichuela al final del día. Desde MisPueblos nos atrevemos a recomendarte estos establecimientos. Todos ellos, “a tiro de piedra”. Que los disfrutes.

Si quieres que miles de personas que visitan Falset y sus alrededores sepan donde está tu bar o local de copas, no dudes en anunciarte con nosotros. Verás resultados a tu inversión de forma inmediata. DA DE ALTA TU BAR / COPAS EN FALSET.

 

Tiendas en Falset

Falset > Bares / Copas

EL CAFÈ DE FALSET

EL CAFÈ DE FALSET

Avd. Catalunya nº8, 43730 - Falset - Tarragona - Cataluña

977830278

El Cafè de Falset, situat a l'Avinguda Catalunya -la via principal de la vila-, fou construït l'any 1865 i reformat la primera meitat dels segle XX per una de les genialitats modernistes del nostre país, Cèsar Martinell i Brunell, el qual li va conferir l'estil que encara conserva actualment. Martinell és conegut arreu per la seva obra en gran nombre de sindicats catalans, d'entre els quals hi figura el de Falset.


Tradicionalment, el Cafè d'un poble ha representat un important focus de vitalitat per l'indret, un lloc on reunir-se, petar la xerrada, posar-se al dia dels últims fets i anècdotes dels vilatans. Però sobretot, ha servit per sentir-se part d'un grup social, d'una comunitat més àmplia d'on s'és un membre més. Per tot això, el Cafè de la capital del Priorat ha estat, des de sempre, un referent de tota la comarca, un paratge on no només s'hi han trobat els seus habitants, sinó els de tots els pobles del voltant.


Cal dir que el Cafè, o cal Manyé com el coneixen molts, ha passat per diferents etapes fins esdevenir el que és avui. Aquells anys on desplaçar-se era difícil, i on l'únic racó on refugiar-se en el temps d'oci era el Cafè, han quedat ben lluny. I és aquí on radica el mèrit del Cafè, que ha sabut adaptar-se als nostres dies i als canvis en el temps, sense perdre aquest aire de tradició que encara s'hi respira, i que es pot apreciar només entrant-hi. No és, ni molt menys, un bar perquè la gent gran hi faci la copeta i el cigaló. Els joves han trobat un local on passar les vesprades i nits de cap de setmana sense haver de moure's del poble, i que poc tenen a envejar a les dels pubs de les grans ciutats. Pensant també en l'agraïment que en fan les seves butxaques. D'altra banda, aquells qui volen fer la copa i el cigaló com anomenàvem abans, ho segueixen fent com tota la vida. I això és el que li atorga aquest encant tan especial on tots hi conviuen. Sense mencionar l'ambient en hores diürnes, en les que hi freqüenten famílies per prendre l'aperitiu i el vermut. A més ara també es poden degustar exquisites pizzes i entrepans artesanals en qualsevol hora del dia o la nit, a preus molt assequibles per tothom.


Són aquests detalls els que han mantingut el Cafè i la seva essència fins el dia d'avui, però sobretot ha estat tota aquella gent que en forma part, que han estat venint-hi i ho segueixen fent. Per això crèiem que era el moment de fer un pas més i crear aquesta pàgina web, perquè tots els que en formeu part us hi sentiu identificats i en digueu la vostra, i perquè, aquells que encara no ens heu visitat, no us en faltin incentius. En sereu més que benvinguts i de ben segur que repetireu. Us hi esperem doncs.

Visita la web de EL CAFÈ DE FALSET

1
Tienes mas bares/copas cerca de aqu�, en Torre de Fontaubella, Mora de Ebro y Riudoms.

Página generada el jueves, 20 de enero de 2022 a las 21:18:48
© Mis Pueblos, S.R.L. 2006. Todos los derechos reservados. info@mispueblos.es - AVISO LEGAL - QUIÉNES SOMOS - ANÚNCIATE