Estamos renovando MisPueblos.es
En las próximas semanas tendremos una versión completamente renovada,
mientras tanto no publicaremos actualizaciones.
Disculpen las molestias.

Mora de Ebro

Tarragona - Cataluña

NOTICIAS

Si quieres mantenerte informado de lo que ocurre en MORA DE EBRO, esta es tu página, puedes añadirla a tu sección de "Favoritos". No sólo encontrarás noticias de Mora de Ebro, también te informamos de las localidades mas cercanas donde se vayan generando datos de interés.

Si quieres enviar NOTICIAS relacionadas con Mora de Ebro puedes hacerlo. Recuerda que puedes complementar la información con una fotografía.

 

Restaurantes en Mora de Ebro

Mora de Ebro > Noticias

Búscale a Familia Costa a Mora

Búscale a Familia Costa a Mora

¿Quelqu 'un podría darme informaciones sobre la familia Costa?
soy el hijo de Conchita Costa, ida en 1939 hacia la Francia con Jaime Cavallé de Tivisa.
nací el 20 de noviembre de 1946.
Muchas gracias.
Jaime Cavallé

miércoles, 27 de enero de 2010 a las 17:41

 

AMICS O AMICS DE CONVENIÈNCIA.(DESDE EL PARKING-SON)

AMICS O AMICS DE CONVENIÈNCIA.(DESDE EL PARKING-SON)

HOLA A TOTHOM! DONCS JO SOC UN DELS INTEGRANTS DEL PARKING-SON (LOCAL DE FESTES SOTA PROPI CONSENTIMENT),I QUE VAM DECIDIR D'INSTALAR-NOS PER QÜESTIONS DE MALES RELACIONS AMB PERSONES QUE NO ARA,PERÒ MES TARD SE N'EMPENEDIRAN DE HAVER-NOS JUTJAT SENSE CAP MOTIU A TENIR.
TOT VA COMENÇAR A L'ESTIU DEL 2000, SENT UNA COLLETA DE SIS AMICS ELS QUALS SEMPRE HAVIEM ESTAT JUNTS I EN LA QUE HI HAVIA UNA CONFIANÇA QUE DONAVA GOIG COMPARTIR ENTRE TOTS.ANAVEM A JUGAR A FUTBOL, AL PARC, A PASEJAR,A FER ENTREMALIADURES,A BERENAR... I AIXÍ UN LLARG ETC.
VET AQUI QUE ES VAN COMENÇAR A AJUNTAR A LA NOSTRA COLLETA DE SIS, CADA COP MES, NOIS I NOIES, A LA QUE ARA SERIA LA "COLLA",
TOS EREM AMICS, I HO SOM, PERO ARA ES COM SI ENS MIRESSIM AMB UNA ALTRA CARA,COM SI SENSE HAVER FET RES TE PENSIS QUE AQUEST/A O AQUELL/A HA PARLAT, PARLA O PARLARÁ MALAMENT DE TU SENSE MOTIU NOMES PER INTERES I BENEFICI PROPI, I ET SENTS SOL, ET SENTS SOL PERQUE AQUELLA CONFIANÇA QUE HI HAVI QUE FEIA GOIG COMPARITR, ARA NO ÉS QUE NO HI ESTIGUI, SINO QUE HI ÉS PERÒ NO LA COMPARTEIXEN AMB TU, LA COMPARTEIXEN AMB QUI ELS INTERESSA, AMB ELS QUE AMB AQUELL PRECÍS MOMENT LI VA MILLOR DE ACOSTAR-SE, I ES PER AIXÒ QUE SENTS AQUESTA SOLETAT, TOT I QUE PERTANYES A UNA COLLA ON TOS SOM AMICS, PERO QUE VEUS QUE NO APRENS I GUANYES COSES POSITIVES AMB ELLS SINÓ TOT EL CONTRARI.
ES PER AIXÓ, QUE ARA SOM SET ELS QUE HEM DEDCIDIT D'AJUNTARNOS I DISTANCIANS UNA MICA,DINTRE DEL QUE CAP, DE LA COLLA, PERQUE VEIEM QUE NO HI A FUTUR I AIXÓ QUE LA MITJA D'EDAT ES DE 16 ANYS I SI AMB AQUESTA EDAT NO TENIM CLAR EL QUE HEM DE FER AMB LA NOSTRA PERSONA, EL DIA DE DEMÀ JA HAUREM BEGUT OLI, I ES ARA QUE ENS HEM D'ADONAR DEL PROBLEMA QUE TENIM I INTENTAR D'ARREGLAR-HO D'ALGUNA MANERA O ALTRA.POTSER SOM AQUESTS SET ELS UNICS QUE HO PENSEM AIXÍ PERO ES LA PURA I DURA REALITAT QUE VIVIM AL SEGLE XXI. I ES QUE PENSO QUE LA PARAULA, AMICS( EN PLURAL) NO L'HAURIEM D'UTILITZAR, FINS I TOT M'ATREVERIA A DIR QUE NO CALGUE'S NI QUE EXISTÍS,D'ALTRE BANDA, EL SINGULAR D'AQUESTA PARAULA SI QUE TE UN SIGNIFICAT, LA D'AQUELLA PERSONA QUE SAPS QUE SEMPRE HI ÉS, QUE HI POTS CONFIAR AMB ELLA I QUE T'ESCOLTA, LA PARAULA AMIC SI QUE LA PODEM UTILITZAR SI TROBEM A UNA PERSONA AIXÍ.LA PARAULA AMIC HAURIA DE SER NOM PROPI PER A SEGONS QUINA PERSONA I LA PARAULA AMICDECONVENIÈNCIA (TOT JUNT) PER A SEGONS QIU TAMBÉ, QUE SEMBLA QUE NO PERÓ HI ESTEM ENVOLTAS DE PERSONES AIXÍ.

AQUI ACABA EL MEU RELAT EN FETS REALS HI QUE ACTUALENT ESTIC VIVINT, HOS DEIXO QUE PENSEU EN AQUEST TEMA QUE LI DIEM AMISTAT I QUE EN TREIEU ALGUNA CONCLUSIÓ DE LA MEVA HISTÒRIA.GRÀCIES I FINS AVIAT. UNA SALUTACIÓ PER ALS INTEGRANTS DEL PARKING-SON.

8-8-03,SIM (SL CVA.)

jueves, 15 de enero de 2004 a las 0:00

1
Tienes mas noticias cerca de aqu�, en Mora la Nueva, Miravet y Rasquera.

Página generada el martes, 10 de diciembre de 2019 a las 1:02:59
© Mis Pueblos, S.R.L. 2006. Todos los derechos reservados. info@mispueblos.es - AVISO LEGAL - QUIÉNES SOMOS - ANÚNCIATE