Estamos renovando MisPueblos.es
En las próximas semanas tendremos una versión completamente renovada,
mientras tanto no publicaremos actualizaciones.
Disculpen las molestias.

Salt

Girona - Cataluña

NOTICIAS

Si quieres mantenerte informado de lo que ocurre en SALT, esta es tu página, puedes añadirla a tu sección de "Favoritos". No sólo encontrarás noticias de Salt, también te informamos de las localidades mas cercanas donde se vayan generando datos de interés.

Si quieres enviar NOTICIAS relacionadas con Salt puedes hacerlo. Recuerda que puedes complementar la información con una fotografía.

 

Restaurantes en Salt

Salt > Noticias

Més de 15.000 visitants a la Fira del Cistell

Més de 15.000 visitants a la Fira del Cistell

Més de quinze mil persones han passat el cap de setmana per la fira del cistell de Salt, que s'ha fet al barri vell de la vila.

A la imatge es pot veure a la Directora d'Artesania del Departament de Cultura de la Generalitat, Gemma Amat, acompanyada de l'Alcalde de Salt, Jaume Torramadé, mentre visitaven la fira

sábado, 01 de octubre de 2005 a las 0:00

 

Salt

Salt

Hola amigos,Noticias referidas a Salt, nos remontaríamos allá por el año 823, para localizar el primer documento que de manera explícita es refiere a Salt. Concretamente se trata de un pergamino que pertenece al Archivo-Biblioteca de Peralada, cerca de Figueres en la comarca del Alt Ampordà de Girona.Después de una intensa resistencia de Salt a se absorbida e integrada a Girona como un barrio más de la Capital. En el año 1974 se anexiona a Girona mediante una sentencia del Tribunal Superremo. Más adelante, los acontecimientos políticos conducirían al final del régimen franquista, a conseguir de las instituciones democráticas que el pueblo de Salt recobrara su independencia (concretamente el TRES DE MARZO, DIA QUE SE CELEBRA LA INDEPENDENCIA DE SALT, de nuevo como municipio independiente de la capital de Girona) en el año 1983.En la actualidad nuestro Municipio, cuenta casi con 28.000 habitantes de unas 72 nacionalidades diferentes (provenientes sobretodo del Sur y Centro de África, Latinoamérica, Asia, Europa del Este y del resto de Europa.

Cordialmente,Josep, "Yohorx"

lunes, 07 de febrero de 2005 a las 0:00

 

Fira del Cistell

Fira del Cistell

La Fira del Cistell reuneix a Salt cada tardor cistellers de tots els Països Catalans i participants dEspanya i de diversos països europeus que exposen i posen a la venda les seves produccions.

La realització de la fira està acompanyada d'exposicions temàtiques, demostracions de tècniques artesanes i animació al carrer.

Si desitgeu més informació podeu contactar amb el Museu de lAigua de Salt Museu de l'Aigua

e-mail: m_aigua@grn.es

sábado, 01 de enero de 2005 a las 0:00

 

Sala Auditori "La Mirona"

Sala Auditori

Presentació

La Sala Auditori La Mirona de Salt (Girona), és una sala de concerts polivalent, amb tres tipus daforament -700, 1800 i 2.500 persones- a linterior de la sala i un espai per concerts a laire lliure amb un aforament de 1.000 persones. Per les seves característiques i dimensions pot adaptar-se a diferents tipus despectacle i aforament.

La Mirona va començar la seva programació regular el 6 dAbril del 2.002, i malgrat haver fet una programació molt plural, fins a lactualitat només shan realitzat concerts i manifestacions musicals. La Sala pot acollir i ho farà en un futur, espectacles daltres arts escèniques teatre, dansa, cinema, multimedia, etc...-.

Els dies de programació habitual de la sala són els divendres, dissabtes i vigilies de festius. No obstant, es poden programar puntualment actes en altres dies de la setmana.

La Sala està equipada amb material de so i llums de primera línia turbosound, crest, soundcraft, martin, etc- que es descriu en rider adjunt-, amb P.A. penjada i dos ponts de llums amb motors 10 mòbils-.

sábado, 25 de diciembre de 2004 a las 0:00

 

DE FACTORIA TÈXTIL A FACTORIA CULTURAL

DE FACTORIA TÈXTIL A FACTORIA CULTURAL

El projecte de la FACTORIA CULTURAL COMA-CROS preveu dotar el municipi d'una sèrie de serveis socioculturals bàsics per a la població, així com d'altres que poden cobrir necessitats i mancances de l'àrea metropolitana.

_______________________________________________________________________
LA COMA-CROS AVUI

A principis de 2004 ha entrat en funcionament la zona de magatzem i tallers de lAteneu dEntitats. La següent fase en aquest sector serà lhabilitació de despatxos i locals socials per a les entitats culturals.

Paral.lelament, estan en procés de licitació les obres de ledifici Kropotkin i nau sud que han dacollir els serveis locals i supralocals (estudis universitaris, Centre dArt Contemporani, viver dempreses de producció cultural, Museu de lAigua&) per un import de més de 2 milions deuros, així com les obres de la nova Biblioteca Central Urbana, amb un cost de més d1 milió deuros. Aquestes obres tenen una durada prevista de 18 mesos i permetran un salt qualitatiu decisiu en el desenvolupament de la Factoria Cultural de la Coma Cros.

martes, 06 de enero de 2004 a las 0:00

1
Tienes mas noticias cerca de aqu�, en Girona, Estañol y Bañolas.

Página generada el viernes, 27 de mayo de 2022 a las 20:36:57
© Mis Pueblos, S.R.L. 2006. Todos los derechos reservados. info@mispueblos.es - AVISO LEGAL - QUIÉNES SOMOS - ANÚNCIATE