Estamos renovando MisPueblos.es
En las próximas semanas tendremos una versión completamente renovada,
mientras tanto no publicaremos actualizaciones.
Disculpen las molestias.

Albalat dels Sorells

Valencia - Comunidad Valenciana

NOTICIAS

Si quieres mantenerte informado de lo que ocurre en ALBALAT DELS SORELLS, esta es tu página, puedes añadirla a tu sección de "Favoritos". No sólo encontrarás noticias de Albalat dels Sorells, también te informamos de las localidades mas cercanas donde se vayan generando datos de interés.

Si quieres enviar NOTICIAS relacionadas con Albalat dels Sorells puedes hacerlo. Recuerda que puedes complementar la información con una fotografía.

 

Restaurantes en Albalat dels Sorells

Albalat dels Sorells > Noticias

El BLOC d’Albalat dels Sorells al·lega contra la reducció de personal prevista pel PP

El BLOC d’Albalat dels Sorells al·lega contra la reducció de personal prevista pel PP

Notícies Albalat dels Sorells - El passat 28 de gener el PP va aprovar en sesió plenaria lamortització duna plaça dAdministratiu de Tributaria, una plaça dAuxiliar Administratiu i la reducció de jornada daltre treballador de lAjuntament.
Segons la documentació que es va presentar a aprovació, la motivació que duia a esta reducció de personal, era per mesures destalvi pressupostari.
El BLOC entenem que en el moment econòmic en el que estem, lamortització de llocs de treball no es la millor solució per a fer front a la crisi. En un moment en el que latur està pujant greument, un ent públic no pot sumar-se a augmentar les xifres daturats.
Nicolau Claramunt, portaveu del BLOC a lAjuntament dAlbalat ha criticat la doble moral del PP duna part critiquen laugment de latur per la ineficàcia de les mesures del govern Socialista a Madrid i daltra banda, contribueixen a augmentar les llistes daturats amb lacomiadament de dos treballadors de lAjuntament.

En este sentit, el BLOC va demanar per escrit que lequip de govern indicara quins treballadors de lAjuntament son els que ocupen eixes places dAdministratiu de Tributaria i Auxiliar Administratiu que es van a amortitzar. LAlcalde José Rafael Tamarit Sotomayor va respondre per escrit que està pendent de concretar els llocs que es van a amortitzar.
Segons el portaveu del BLOC, es una broma de mal gust que el PP ens diga que encara no sap quines o quins treballadors de lAjuntament van a ser acomiadats. També ha senyalat que estem segurs que lequip de govern sap quins treballadors van a ser acomiadats i per tant el PP ens està mentit.
Al mateix temps Claramunt critica que els motius que aporta lequip de govern resulten insultants quan ha segut el PP qui ha generat un resultat negatiu de -986.612,59 euros, i ara intenten justificar estos acomiadaments per la seua incompetència per a gestionar lAjuntament dAlbalat.
Per estos motius, el BLOC ha presentat una al·legació on demana que no samortitzen les places dAdministratiu de tributaria i dAuxiliar Administratiu i que es busque un altra via per a produir lestalvi que shagués generat amb eixes amortitzacions. Hi ha altres solucions per a estalviar sense tindre que inflar les llistes daturats conclou Claramunt.

miércoles, 04 de marzo de 2009 a las 9:54

 

El BLOC d'Albalat dels Sorells acusa al PP d'estar més pendent dels promotors que dels veïns de la població.

El BLOC d'Albalat dels Sorells acusa al PP d'estar més pendent dels promotors que dels veïns de la població.

En el passat ple ordinari de 31 de gener, el BLOC, a petició de més de 300 veïns de la localitat, va presentar una moció per a canviar la ubicació d'un transformador que l'equip de govern ha instal·lat en un parc del municipi.

La història comença el passat estiu uns dies abans que el PP aprovara la instal·lació del centre de transformació quan els veïns de la zona advertiren de les obres d'un gran forat en el sòl del parc del carrer Mestre Serrano. Posteriorment en la vesprada nit del 31 de juliol es va celebrar el plenari on l'equip de govern va aprovar la instal·lació del centre de transformació. Al matí següent 1 d'agost les màquines estaven ja descarregant el Transformador.
A partir d'este punt, els veïns de la zona es van mobilitzar contra la ubicació del transformador i van començar a arreplegar firmes perquè l'Ajuntament el traslladara a un lloc més apropiat on no molestara i no posara en perill als veïns.
En total van aconseguir 300 firmes que van presentar per registre d'entrada amb un escrit dirigit als tres partits amb representació en l'Ajuntament instant a estos a la presentació d'una moció per a reubicar el Centre de Transformació.

L'equip de govern va fer cas omís dels més de 300 veïns de la zona, però no l'oposició que ja en el seu dia va votar en contra de la ubicació del transformador. I així el BLOC arreplegant la proposta dels veïns, va presentar una moció en este sentit.
El portaveu del BLOC va declarar en la sessió plenària que sabíem que el PP no presentaria la moció, i per això la portem nosaltres. A l'equip de govern des d'un principi no els ha importat l'opinió dels veïns de la zona, per això van realitzar els tramits amb tanta rapidesa, per a impedir reaccions. Però si que els va importar en el seu dia el problema que tenien les promotores, va agilitzar els tramites i els va donar una solució a ells, i va crear un problema als veïns de la zona

L'equip de govern va insistir en el ple que no hi ha cap risc amb este transformador, que hi ha milers d'ells en altres pobles i que no canviaren la seua ubicació.

Per al BLOC és lamentable com s'ha tramitat este assumpte, ja que s'ha donat prioritat als promotors en perjuí dels veïns. El BLOC es pregunta per a qui governa el PP a Albalat.
A data hui, el transformador no esta en funcionament, amb la qual cosa es demostra que no feia falta tanta precipitació i que es tenia temps per a buscar un lloc millor per a la seua ubicació.

Al mateix temps, els veïns no s'han donat per vençuts i amb data 4 de febrer han presentat un escrit en el que en to molt cordial però enèrgic i clar en el seu contingut, en el que rebutgen l'actitud del Partit Popular en la gestió que ha realitzat en este assumpte.

El portaveu del BLOC ha felicitat els veïns pel seu escrit i els anima a seguir en el seu interés per a reubicar el transformador. els veïns tenen tot el nostre suport i junt amb ells intentarem canviar una situació injusta i que posa en perill la integritat dels usuaris i veïns de la zona

Fuente: http://www.valencianoticias.com/noticias/el-bloc-d-039-albalat-dels-sorells-acusa-al-pp-d-039-estar-mes-pendent-dels-promotors-que-d

sábado, 09 de febrero de 2008 a las 11:13

1
Tienes mas noticias cerca de aqu�, en Almacera, Benifaraig y Carpesa.

Página generada el lunes, 02 de octubre de 2023 a las 0:56:21
© Mis Pueblos, S.R.L. 2006. Todos los derechos reservados. info@mispueblos.es - AVISO LEGAL - QUIÉNES SOMOS - ANÚNCIATE