Estamos renovando MisPueblos.es
En las próximas semanas tendremos una versión completamente renovada,
mientras tanto no publicaremos actualizaciones.
Disculpen las molestias.

Anahuir

Valencia - Comunidad Valenciana

NOTICIAS

Si quieres mantenerte informado de lo que ocurre en ANAHUIR, esta es tu página, puedes añadirla a tu sección de "Favoritos". No sólo encontrarás noticias de Anahuir, también te informamos de las localidades mas cercanas donde se vayan generando datos de interés.

Si quieres enviar NOTICIAS relacionadas con Anahuir puedes hacerlo. Recuerda que puedes complementar la información con una fotografía.

 

Restaurantes en Anahuir

Anahuir > Noticias

ANNAUIR, ESTÀ CANVIANT

ANNAUIR, ESTÀ CANVIANT

El poble d'Annauir està canviant , ja estan iniciant-se les obres del que serà el nou parque, que fins l'actualitat ha sigut la "pinà" i amb l'urbanització dels carrers adjacents els veïns tindrem una nova zona d'esbarjo i a més a més uns bons carrers per poder fer pasejades més llargues.

miércoles, 01 de abril de 2009 a las 11:54

 

ANNAUIR EN NADAL ES GENIAL

ANNAUIR EN NADAL ES GENIAL

La pedania setabense d'Annauir està preparant-se per viure molt intensament les festes nadalenques i d'any nou, s'estan preparant una sèrie d'activitats per passar molt familiarment i divertidament estes dates tan assenyalades. El proper diumenge 7 de desembre a partir de les 19 hores si el temps no ho impedeix s'inaugurarà la iluminació nadalenca del Carrer Mare de Deu dels Angels.

Ja continuarem informant sobre totes les activitats que s'han organitzat per aquests dies.

jueves, 04 de diciembre de 2008 a las 17:01

 

Annauir té Comissió de Festes per al 2009

Annauir té Comissió de Festes per al 2009

El passat dos d'agost despres de la processó en Honor a la Mare de Déu dels Àngels es va fer publica la llista dels festers per a la propera edició de les festes, la comissió està formada per 8 matrimonis que dona la coincidència que la majoria d'ells l'any que ve celebren el 25 aniversari que foren festers del Poble, per tant annauir gràcies a aquestes persones lluirà com mai en la edició del 2009 de les seues festes.

domingo, 24 de agosto de 2008 a las 19:47

 

Annauir celebrarà la segona edició de les festes de carrer

Annauir celebrarà la segona edició de les festes de carrer

Del 5 al 7 de Setembre, Annauir celebrarà la festa del Carrer Mare de Déu dels Àngels, en aquesta segona edició s'ha confeccionat un programa d'actes d'allò més variat per a poder donar festa a tota la gent que visite Annauir eixe cap de setmana, el divendres 5 a partir de les 23 hores es celebrarà el prego de les festes i la primera edició del Festival de Play back, i a partir d'ahí es succeiran una sèrie d'actes que faran les delicies de grans i menuts.

sábado, 23 de agosto de 2008 a las 13:26

1
Tienes mas noticias cerca de aqu�, en Llanera de Ranes, Olleria y Llosa de Ranes.

Página generada el viernes, 21 de febrero de 2020 a las 16:40:54
© Mis Pueblos, S.R.L. 2006. Todos los derechos reservados. info@mispueblos.es - AVISO LEGAL - QUIÉNES SOMOS - ANÚNCIATE